alt

Basisscholing Cervixscreening

De Basisscholing Cervixscreening is voor doktersassistenten die het uitstrijken in hun takenpakket gaan krijgen of onlangs hebben gekregen.

Programma
Tijdens de e-learning en de 2 bijeenkomsten zullen de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Proces bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker
  • Uitstrijkconsult van begin tot eind (praktisch handelen en communicatie)
  • Oefenen op fantomen
  • Achtergrond en communicatie rond HPV

Tussen de twee bijeenkomsten in wordt in de eigen praktijk de praktijkopdracht uitgevoerd. Aan de hand van een stappenplan wordt het uitstrijken onder begeleiding van de huisarts geleerd.

Certificaat en accreditatie
Na het doorlopen van de Basisscholing Cervixscreening ontvangt u een certificaat van deelname en, voor doktersassistenten geregistreerd in het kwaliteitsregister Kabiz, 9 accreditatiepunten. Voor het uitreiken van het certificaat en het toekennen van de accreditatiepunten, moet de e-learning volledig doorlopen en de toets met een voldoende afgesloten zijn. Daarnaast moeten de beide bijeenkomsten bijgewoond en de praktijkopdracht uitgevoerd zijn.

Kosten
Deelname aan de Basisscholing Cervixscreening bedraagt € 50,- per persoon. Deze kosten dienen voldaan te worden via factuur.

Algemene voorwaarden
Klik hier voor de algemene voorwaarden scholing Cervixscreening.

Data en beschikbaarheid
Onderstaand vindt u de aankomende scholingsdata en beschikbare plaatsen. Klik op de gewenste locatie om u aan te melden voor de Basisscholing Cervixscreening.

Bevestigingsmail
Na aanmelding en betaling ontvangt u een bevestigingsmail. In deze mail vindt u meer informatie over de e-learning en de praktijkopdracht.

Voor meer informatie over de scholing in Noord-Brabant en Limburg kunt u contact opnemen met scholing@bevolkingsonderzoekzuid.nl.In onze privacy pagina vindt u meer informatie over hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan.