alt

Reacties en klachten

Wij doen ons best om het bevolkingsonderzoek zo goed mogelijk uit te voeren. U kunt ons helpen met het verbeteren van de kwaliteit. Laat ons weten hoe u het onderzoek heeft ervaren. Al uw ervaringen, opmerkingen, vragen of suggesties zijn welkom. Als u niet tevreden bent over het bevolkingsonderzoek horen wij dit ook graag.

Hoe kunt u reageren?

Stuur ons uw reactie over deelname aan het bevolkingsonderzoek borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker. Dat kan via het online reactieformulier dat u in het menu hierboven ziet staan. Als u uw persoonlijke gegevens invult, kunnen we u een antwoord geven. Ook kunt u telefonisch via de informatielijn een reactieformulier aanvragen.

Vertrouwelijk

Wij nemen alle reacties in behandeling. Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld.

Klachtenregeling

Bevolkingsonderzoek heeft een klachtenregeling. Vindt u dat wij uw klacht niet naar tevredenheid hebben opgelost? Dan kunt u uw klacht voorleggen aan de Raad van Bestuur van de screeningsorganisatie in uw regio. Als u niet tevreden bent met het oordeel van de Raad van Bestuur dan kunt u uw klacht indienen bij de landelijke Geschillencommissie Zorg Algemeen.

Aanvullende informatie