Toegankelijkheid

Bevolkingsonderzoek Nederland wil dat iedereen deze website gemakkelijk kan gebruiken, vinden of bekijken. We besteden veel aandacht aan gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid, kwaliteit en vindbaarheid van online informatie. Doorlopend werken we aan verbeteringen van de website.

Toegankelijkheid website

Ons doel is dat onze digitale informatie en dienstverlening toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk mensen. Ook als ze een beperking of bepaalde voorkeuren hebben. In het rapport toegankelijkheidsonderzoek WCAG 2.1 kunt u precies zien hoe toegankelijk deze website is. Daar staat ook welke maatregelen wij nemen om aan onze plicht te voldoen. 

De toegankelijkheidsverklaring voor bevolkingsonderzoeknederland.nl is opgenomen in het Register Toegankelijkheidsverklaring.

Problemen met toegankelijkheid?

Heeft u een toegankelijkheidsprobleem op onze website? Of heeft u een vraag of opmerking over de toegankelijkheid van deze website? Neem dan contact met ons op. 

Bent u niet tevreden over onze digitale dienstverlening via de website, kijkt u dan op onze webpagina reacties en klachten

Status toegankelijkheidslabel van Bevolkingsonderzoek Nederland. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.