alt

Vervolgscholing Cervixscreening

De Vervolgscholing Cervixscreening is voor doktersassistenten die ervaren zijn in het maken van uitstrijkjes.

Programma
Tijdens de e-learning en de bijeenkomst zullen de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Baarmoederhalskanker en HPV

  • Vervolgonderzoek gynaecoloog

Certificaat en accreditatie
Na het doorlopen van de Vervolgscholing Cervixscreening ontvangt u een certificaat van deelname en, voor doktersassistenten geregistreerd in het kwaliteitsregister Kabiz, 5 accreditatiepunten. Voor het uitreiken van het certificaat en het toekennen van de accreditatiepunten, moet de e-learning volledig doorlopen en de toets met een voldoende afgesloten zijn. Daarnaast moet de bijeenkomst bijgewoond zijn.

Kosten
Deelname aan de Vervolgscholing Cervixscreening bedraagt € 30,- per persoon. Deze kosten dienen voldaan te worden via factuur.

Algemene voorwaarden
Klik hier voor de algemene voorwaarden scholing Cervixscreening.

Data en beschikbaarheid
Onderstaand vindt u de aankomende scholingsdata en beschikbare plaatsen. Klik op de gewenste locatie om u aan te melden voor de Vervolgscholing Cervixscreening.

Bevestigingsmail
Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail. In deze mail vindt u meer informatie over de e-learning en de praktijkopdracht.

Voor meer informatie over de scholing in Noord-Brabant en Limburg kunt u contact opnemen met scholing@bevolkingsonderzoekzuid.nl.In onze privacy pagina vindt u meer informatie over hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan.