alt

E-learning Cervixscreening

De losse E-learning Cervixscreening is voor doktersassistenten die hun theoretische kennis over het maken van een uitstrijkje willen ophalen. In de E-learning Cervixscreening komt het proces van het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker aan bod en wordt het uitstrijkconsult van het begin tot eind behandeld. De e-learning duurt ongeveer 3 uur.

Accreditatie
De E-learning Cervixscreening is geaccrediteerd, voor doktersassistenten geregistreerd in het kwaliteitsregister Kabiz. Voor Deze vernieuwde e-learning is accreditatie aangevraagd. Voor het toekennen hiervan moet de e-learning volledig worden doorlopen en de toets met een voldoende afgesloten zijn.

Let op: heb je je onlangs bij ons aangemeld voor de huidige 'e-learning cervixscreening'?
Wij willen je erop attenderen dat je deze ‘e-learning’ tot 31 januari 2020 kunt afronden. Daarna is deze  ‘e-learning’ niet meer toegankelijk. Als je deze e-learning voor 31 januari 2020 afrondt krijg je 3 accreditatiepunten bijgeschreven in het Kabiz register. Vanaf 1 februari is een vernieuwde, meer interactieve e-learning beschikbaar.

Kosten
Aan het doorlopen van de e-learning cervixscreening zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden
Maak hieronder uw keuze tussen de twee aanmeldprocedures:

  1. Ben je geregistreerd in het kwaliteitsregister Kabiz? Maak dan gebruik van het formulier hieronder.
  2. Ben je niet geregistreerd in het kwaliteitsregister Kabiz of sta je geregistreerd in een ander kwaliteitsregister? Klik dan hier. Je registreert je direct in de e-learningomgeving.


Aanmeldformulier